Bine ai venit, Vizitator
Username: Password: Amintește-mă

SUBIECT: Despre GUTA

Despre GUTA 06 Dec 2011 13:16 #1762

Buna ziua domnule doctor,

As dori sa va intreb referitor la boala -GUTA- cu care am fost diagnosticat din anul 2001 si care s-a repetat in 2006 si 2011 foarte grav ,pot sa ma prezint la cabinetul dumneavoastra ?
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:Despre GUTA 06 Dec 2011 17:22 #1765

Buna seara,

La mine puteti veni cu orice boala, destul de rar o sa va trimit la alti specialisti, pentru retete compensate de obicei sau interventii chirurgicale care nu tin de specialitatea mea.
La mine veniti dv. ca pacient si va voi respecta si trata ca pacient, ma voi ocupa de dv. si voi incerca sa tratez omul si sa-l fac bine si un om insanatosit nu mai are guta, nici alte boli si banuiesc ca vreti sa fiti sanatos din nou cu totul.
O sa dureze ceva si se poate sa trecem si prin crize, chiar de guta sau sa ne reamintim de alte crize din trecutul dv. Cam 6 luni, poate mai repede, poate mai mult, o sa apreciez la prima intalnire, functie de istoric si bolile prin care ati trecut pana acum si cele active actual.
Sa va retineti o ora la prima intalnire, cand discutati cu asistenta de la centrele private cu care colaborez (le gasiti pe coloana din stg, a oricarei pagini de pe site,la rubrica cum pot fi gasit, sau la policlinica spitalului judetean Valcea, unde nu este cu programare si deloc civilizat, ca se ingheata pe holul din policlinica si tot ce am facut este distrus de o managera incompetenta, penala, abuziva, malefica si rea ca om.
Medic primar chirurgie vasculara
Medic specialist chirurgie cardiovasculara
Doctor in stiintele medicale
Competenta in ecografia Doppler vasculara
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Time to create page: 0.224 seconds