Bine ai venit, Vizitator
Username: Password: Amintește-mă

SUBIECT: remedii homeopate

remedii homeopate 08 Oct 2012 20:02 #2322

Buna seara domnule doctor. Mentionez ca am fost sambata la o consultatie la dv. cu ceva dureri de picioare si m-ati diagnosticat cu picior valg, platfus. Am obtinut unguentul si acele pastile homeopate insa obtinerea talonetilor dureaza 3 saptamani. Cum imi tin in frau tremurul si durerea resimtita in gambe in acest timp pt ca stau ft mult in picioare. Atat de stresata eram in ziua consultatiei ca am uitat sa va spun un lucru important pt mine si anume faptul ca am fost diagnosticata de curand si cu mastita fibrochistica, si as fi vrut din suflet o recomandare de la dv pt acest diagnostic.V-am povestit cate ceva si despre mama mea care este programata pt o noua operatie de hernie de disc si mi-ati spus ca ati putea rezolva problema prin acupunctura. Ii pot face o programare la clinica din negulici pt o consultatie? Multumesc din suflet.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:remedii homeopate 09 Oct 2012 21:04 #2331

Cat timp a tinut efectul mezoterapiei?
Nu v-am dat pastile homeopate, ci suport nutritional avansat (cel putin asa imi amintesc).
Ati plecat optimista din cabinet, ceva mai era acolo, nespus, totusi simtit de mine, stresul. Ceva nu merge in viata profesionala, multa incrancenare, nu reusiti sa mutati muntii din loc. Chiar la consultatie s-a manifestat, de fapt inainte de consultatie, ne calmam si iesim din buldozer (costumul puternic) si ne permitem sa fim oameni. Eu stiu ca sunteti o persoana sensibila si usor de ranit si ati imbracat acest costum ca sa va protejati. Mai lasam si de la noi.
Remedii de reglare fiziologica nu v-am dat inca. Nici homeopate, asa imi amintesc.
Dintre cele de nutritie, daca aveti Kal_Mag-Plus D puteti lua de 3 ori cate 2 tablete pe zi pana ne revedem.
Conflictul este de indentitate, poate este de acum, poate este mai vechi, cineva nu va recunoaste meritele, va exploateaza onestitatea, dorinta de afirmare, calitatile si in acelasi timp se urca cu cizmele peste fiinta dv. si va ataca mentalul, descuranjandu-va, criticandu-va si negand importanta dv.
Oricum, este ceva asemanator.
O sa va ajut sa iesiti din asta.
Pana ne revedem, va rog sa va uitati in viata dv. si sa considerati ca situatia dv, actuala este un mecanism de supravietuire care functioneaza atata timp cat stati in zona de conflict sau cat timp persistati in modul actual de raportare fata de ce se intampla in viata dv.
In legatura cu mama dv., am scapat de operatie de hernie de disc cam 9 din 10 pacienti care s-au tinut de mine, uneori chiar miraculos, cu o singura sedinta de ace.
Medic primar chirurgie vasculara
Medic specialist chirurgie cardiovasculara
Doctor in stiintele medicale
Competenta in ecografia Doppler vasculara
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Re:remedii homeopate 10 Oct 2012 16:00 #2336

Buna ziua,
Cred ca dureaza inca efectul mezoterapiei pentru ca durerea este mai putin intensa, insa este acolo in permanenta. Va amintiti perfect cele prescrise, eu am numit gresit "homeopate". Va multumesc pentru incurajari si o sa incerc sa va urmez sfaturile pana cand ne vom revedea. O zi buna si la cat mai multi oameni ajutati asa cum ati facut-o pana acum cu mine.
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Time to create page: 0.275 seconds